Connect with us

Sanatate

INCREDIBIL Un tânăr şi-a declarat mama moartă ca să facă rost de bani pentru păcănele

Published

on

200544828-001

Pacanele FOTO: ZiuaConstanta.ro

Numarul oamenilor care cad prada jocurilor de noroc este in continua crestere. Dorinta de a se imbogati usor ii face sa cada in aceasta patima, insa de cele mai multe ori raman cu buzunarele goale.

Multi dintre impatimiti au ajuns in pragul disperarii, ajungand sa apeleze la metode mai putin ortodoxe pentru a face rost de ani. Este si cazul unui tanar de 19 ani din Botosani care a ajuns sa-si declare mama moarta pentru a capata 2.000 de lei de la un prieten de familie.
Acesta a cerut bani pe motiv ca rudele au nevoie de un ajutor banesc pentru inmormantare. Baiatul a ajuns in grija medicilor de la psihiatrie si s-a tratat in cele din urma de aceasta patima.

“Trairile acestor oameni pot fi dramatice. Au un impuls de nestapanit si sunt in stare chiar de crima ca sa faca rost de bani. In cazul acestui tanar, am reusit sa-l tratam pentru ca unii ajung in asemenea situatii incat  ajung sa inteleaga chiar si ei”, a spus Nicolae Vlad, medic psihiatru.
Medicii spun ca dependenta de pacanele este la fel de grava ca cea de alcool sau droguri si poate duce la tragedii, afectand in special psihicul. Totul incepe din clipa in care individul pierde banii la aparate. In fiecare an, zeci de astfel de dependenti au ajuns la psihiatrie, dupa ce au cazut in patima jocurilor de noroc. Cei mai vulnerabili in fata aparatelor sunt tinerii si putini dintre acestia apeleaza la ajutorul specialistilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad