Connect with us

Sanatate

15 angajati de la Mavromati, în comisia de disciplină

Published

on

spitalul judetean Botosani

Nu mai putin de 15 angajati din Spitalul Judetean de Urgenta sunt cercetati disciplinar, dupa ce au incalcat regulile la locul de munca. Printre acestia se numara atat asistenti, medici, cat si salariati din randul personalului administrativ. Ca exemplu, managerul spitalului a vorbit despre un salariat care ignorat programul de lucru. Iar lista cu nereguli continua.

“Pot sa va dau un exemplu. In urma cu zece zile s-a constatat ca in beciul spitalului nu este ordine si s-a dat termen de remediere.
Acum doua zile lucrurile erau neschimbate. Am constatat personal si am trimis cazul la comisia de disciplina. Mai sunt probleme in ceea ce priveste respectarea programului de lucru. Am depistat pe cineva care la ora 09:00 nu se afla la munca, un angajat din zona administrativa, programul fiind de la ora 06:00 acolo. Nu-i in regula si toate aceste cazuri le directionez catre comisia de disciplina”, a declarat Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta.

De altfel, si un medic a ajuns in atentia sefilor, dupa ce a avut un comportament neadecvat fata de un pacient. Acesta risca sa fie sanctionat de reprezentantii comisiei de disciplina.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad