Connect with us

National

TURIŞTI ROMÂNI, SINISTRAŢI în Albena: “Situația e disperată, s-a rupt faleza, nu ne ajută nimeni!”

Published

on

inundatii bulgaria

Turiștii români aflaţi pe litoralul bulgăresc, în regiunea Albena, acuză autoritățile străine că nu îi ajută să plece acasă, după ce stațiunea a fost grav afectată de inundații, românii reclamând că au fost evacuați doar cetățenii ruși și germani, în timp ce românii s-au ajutat între ei.

Potrivit Elizei Panait, o turistă din Buzău surprinsă de inundații în stațiunea Albena, în timpul unui sejur la un hotel, în regim all inclusiv, românii au fost abandonaţi de către autoritățile bulgare, după ce hotelul respectivşi alte cinci unităţi hoteliere din zonă, au fost afectate de inundații. Panait a spus că în zonă ar fi zeci de români, mulţi dintre ei cu mașinile distruse de apă și mâl, transmite corespondentul MEDIAFAX.Panait a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că mulți dintre turiștii români aflați în Albena nu pot părăsi stațiunea, iar autoritățile nu îi ajută cu nimic. Panait spune că turiștii au cerut autorităților, contra cost, o platformă pe care să-și urce mașinile și cu care să poată părăsi zona afectată de inundații, însă au fost refuzați.

”Nu a venit nimeni să vorbească cu noi, să ne spună dacă putem ieși din hotel, sunt români disperaţi, care nu pot pleca de aici. Sunt mulți români aici, sunt copii, situația e disperară, s-a rupt și faleza, restaurantul este distrus. Sunt buzoieni care nu pot pleca pentru că au mașinile acoperite cu apă, au autoturismele distruse de mâlul care a intrat până la scaune, a fost apă de un metru și 20 de centimetri, iar bulgarii și-au bătut joc de noi”, a declarat Eliza Panait, turistă din Albena.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad