Connect with us

National

Salarii de 2.200 euro pentru români în Germania. Angajează McDonald’s, Burger King şi Marriott

Published

on

Foto: Realitatea.net

Foto: Realitatea.net

Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat că românii care doresc să muncească în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic, pot fi remuneraţi cu sume de 1.400-2.200 euro brut pe lună. Angajările sunt făcute pe o perioadă de la şase luni la un an de Marriott Hotel Frankfurt, McDonald’s şi Burger King.


Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să muncească sezonier în Germania, informează b365.ro.

Selecţia celor interesaţi se va desfăşura la Braşov pe 27 şi 28 august 2014.

Conform AMOFM, Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Salarii de 1.400-2.200 euro brut lunar pe o perioadă de 6 luni sau un an

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad