Connect with us

Evenimente

Ieşeancă săltată de mascaţi şi adusă la Botoşani

Published

on

diicot19martie2

O tanara in varsta de 20 de ani a fost saltata de politisti, in urma unei descinderi domiciliare si dusa in arest, la Botosani. Elena Asaftei, din localitatea Cotnari, este acuzata ca facea parte dintr-o retea infractionala, care se ocupa cu traficul de persoane.

“Politistii din cadrul Biroului Urmariri, împreuna cu cei din cadrul Sectiei nr. 9 Politie Rurala Hârlau – Postul de Politie Cotnari, au actionat pe raza comunei Cotnari, judetul Iasi, în vederea localizarii unei persoane urmarite: Elena A., de 20 ani din comuna Cotnari, judetul Iasi. In urma unei descinderi domiciliare, persoana urmarita a fost depistata.

Pe numele femeii a fost emis de catre Tribunalul Botosani, la data de 31.03.2014, mandatul de arestare preventiva, fiind banuita de comiterea infractiunii de trafic de persoane. Persoana în cauza a fost condusa la sediul Politiei Orasului Flamânzi, judetul Botosani, de unde a fost preluata de catre o escorta din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani-Compartimentul Urmariri, în vederea încarcerarii în Arestul IPJ Botosani”, au transmis politistii ieseni.

Elena Asaftei este acuzata ca, impreuna cu alte sapte persoane, a obligat sapte tinere din localitatea Saveni sa se prostitueze, pe raza localitatii, dar si in Franta si Italia.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad