Connect with us

Evenimente

Trupul neînsufleţit al Gherghinei, una din siamezele anilor ’80, a fost ridicat de familie de la morgă

Published

on

gherghinaboaru (2)

Cu lacrimi in ochi si devastata de durere,  mama Gherghinei a venit astazi dimineata la morga  spitalului sa ridice trupul neinsufletit al fetei. Stia  ca zilele ii sunt numarate, dar a sperat tot timpul la  o minune. Nu s-a intamplat si si-a luat fiica  acasa intr-un sicriu.

“A luptat, era dornica de viata, pana in ultima clipa a sperat ca va fi salvata.  Eu stiam adevarul pentru ca mi-a spus profesorul care le-a operat, dar luam mereu pastile ca sa pot trece. Si in ultima clipa, dupa trei saptamani si doua zile s-a stins”, a spus Elena Boaru, mama Gherghinei.

Elena Boaru va avea grija de fetita Gherghinei, o copila de sase anisori. Nu stie cum sa-i spuna  ca mama ei a plecat la ceruri si nu o va mai  strange in brate.

“Fetita e acasa, va ramane in grija mea, cat o sa am eu zile, cat nu o sa ramana in familie pentru ca am ceilalti copii care doresc sa o ajute, sa o sustine pentru ca e singura, fara mama, fara tata”, a precizat Elena Boaru, mama Gherghinei.
Gherghina va fi inmormantata, maine in  orasul Bucecea, din judetul Botosani. Slujba de inmormantare va incepe la ora 11:00 la Biserica Penticostala.

gherghinaboaru (6) gherghinaboaru (5) gherghinaboaru (4) gherghinaboaru (3) gherghinaboaru (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad