Connect with us

Evenimente

Grav accident rutier la Orăşeni Deal. Doi motociclişti au ajuns la spital FOTO

Published

on

accident Oraseni (1)

Un grav accident rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 21.40, pe raza localităţii Orăşeni Deal. Doi motociclişti, o fată de 16 ani şi un bărbat 34, au ajuns la spital gravă.

Cei doi veneau dinspre Vorona şi se îndreptau spre Botoşani. La o intersecţie de pe raza localităţii Orăşeni Deal le-a ieşit în faţă un autoturism înmatriculat în Cluj şi condus de Alin Cazacu, din municipiul Botoşani. Bărbatul spune că motociclistul avea cel puţin 170 de km/h.

„Am vrut să virez stânga. Am văzut la distanţă o lumină, ca şi cum ar fi o bicicletă. Aveam maşină în spate. Am virat uşor stânga şi s-a izbit în mine. Cred că avea peste 170 de km/h. Nu am putut să realizez. Am crezut că e bicicletă şi că am tot timpul”, ne-a spus Alin Cazacu, şoferul autoturismului.

Impactul a fost foarte puternic. Motocicleta a fost aruncată la 45 de metri de locul impactului. Celel două persoane aflate pe motocicletă au fost preluate de o ambulanţă şi transportate la spital. Tânără a suferit leziuni mai grave deoarece nu purta costum de protecţie. Din fericire, starea celor doi este stabilă.

accident Oraseni (2) accident Oraseni (3) accident Oraseni (4) accident Oraseni (5) accident Oraseni (6)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad