Connect with us

Educatie

Veste NEAŞTEPTATĂ pentru profesori. Ce se întâmplă cu salariile lor în 2015

Published

on

Protest LSI512

Creşterea salariilor în învăţământ este sigură începând din anul 2015, a declarat vineri, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret”, Marius Nistor.

Marius Nistor a precizat că nu se ştie încă un procent de creştere. “Nu se ştie în acest moment care este procentul, dar creşterea salarială este sigură. Se impune o reaşezare odată cu creşterea salariului minim pe economie, iar în domeniul bugetar s-a produs o aplatizare a grilei. În momentul de faţă, sunt clase salariale care se întrepătrund una pe cealaltă şi atunci se impune o reaşezare a grilei salariale cu creşteri decente şi corespunzătoare pentru toţi colegii”, a spus Marius Nistor.

Conform acestuia, principala prioritate a Federaţiei Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret” este promovarea unei legi a Educaţiei Naţionale, la care se lucrează în prezent, care să ţină cont de personalul angajat, care să fie acceptată de tot sistemul nu aşa cum a fost până acum, o lege a educaţiei asumată, nu impusă, care a generat probleme fără precedent în sistem.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad