Connect with us

Sanatate

Spitalul Judeţean va avea rezerve cu confort sporit pentru bolnavi. Vezi cât vor fi tarifele

Published

on

spital salon

La spitalul din Botosani, ca la hotel. In curand, Spitalul Judetean de Urgenta va avea rezerve in fiecare corp al cladirii. Acest lucru se va concretiza dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare si renovare.

Incaperile vor avea cate doua paturi si vor fi dotate cu televizor si frigider. Reprezentantii unitatii medicale sustin ca o sa fie amenajate nu mai putin de 28 de rezerve. Pretul va fi, cel mai probabil de 30 de lei pe noapte.Asa se rotunjeste si bugetul spitalului, iar bolnavii vor avea moralul mai ridicat, cred cei din conducere.

“Pe fiecare nivel, atat la corpul A, cat si la corpul C exista cate o rezerva cu doua paturi. Pe corpul B sunt cate doua rezerve cu doua paturi care vor fi folosite. Noi vom face apel si la agentii economici din oras pentru a sprijini cu dotari aceste saloane”, a spus Ioan Asaftei, director de ingrijiri Spitalul Judetean de Urgenta.

In momentul de fata, rezerve utilate si dotate sunt la sectia de obstetrica si ginecologie. Incaperile au fost amenajate cu sprijinul unor oameni de afaceri din Botosani. Taxa pe noapte este de 30 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad