Connect with us

Economic

Un pub din Botoşani se transformă în restaurant cu specific românesc. Meniul zilei costă 9,99 lei

Published

on

lanegustori

Mâncare tradiţională românească. Asta se va putea servi într-unul din pub-urile din municipiul Botoşani. Patronul acestui pubb a decis să transforme locaţia într-un restaurant cu mâncare tradiţională, lăutari şi evenimente specifice zonei.

Pub-ul La Negustori va deveni Restaurantul La Negustori şi va oferi clienţilor o gamă variată de produse specifice zonei Moldovei şi judeţului Botoşani. De puţin timp, clienţii pot servi meniul zilei la preţul de 9,99 lei.

„Am deschis bucătărie, avem meniul zilei. Este cel mai ieftin din Botoşani, 9,99 lei. Oferim calitate, diversitate. În fiecare seară, începând cu ora 20.00, avem lăutari, muzică românească veche, populară, de petrecere. Restaurantul este în continuă schimbare şi adăugăm evenimente în fiecare săptămână. Vrem să venim pe piaţă cu un loc în care oamenii să se simtă bine, să beneficieze de produse diverse la preţuri mici. Înţelegem criza şi faptul că oamenii nu au bani. Organizăm tot felul de evenimente. Vreau să dezvolt restaurantul La Negustori”, a spus Paul Onişa, patronul pubb-ului La Negustori.

lanegustori7

Omul de afaceri botoşănean vrea să îmbine specificul de pubb cu restaurantul tradiţional românesc şi speră că va fi o atracţie pentru turiştii străini care vor vizita Botoşaniul.

„Specificul de pub rămâne dar vrem să dezvoltăm partea de bucătărie românească. Îmi doresc ca pe viitor să fie un restaurant românesc, cu preparate româneşti. Când vor veni turişti străini în Botoşani, să ştie că aici găsesc mâncare tradiţională românescă. Turiştii străini au venit pe la Botoşani şi au dat peste restaurante chinezeşti şi italiene. Va fi un pubb cu specific românesc. Vom menţine elementele unui pubb dar se va putea servi mâncare românească, specifică zonei noastre”, ne-a mai spus Paul Onişa.

În perioada verii, clienţii au la dispoziţie o terasă cu parter plus etaj.

lanegustori

lanegustori1 lanegustori2 lanegustori3 lanegustori4 lanegustori5 lanegustori6

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad