Connect with us

Evenimente

Grav accident de circulaţie în zona Podul de Piatră din municipiu FOTO

Published

on

accident poddepiatra (7)

Un batran de 60 de ani a ajuns, astăzi, in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit de un autoturism. Acesta traversa strada pe zebra dinspre piata spre autogara din apropiere si intr-o clipa a fost izbit de un autoturism, marca Passat.

Omul a fost luat pe capota si proiectat pe asfalt. La locul cu pricina au ajuns politistii si criminalisti care au facut masuratori si au
luat probe. Oamenii legii incearca sa afle in ce imprejurari s-a produs accidentul. Pietonul a ajuns in Unitatea de Primiri
Urgente pentru investigatii amanuntite.

“Am preluat un barbat in varsta de 60 de ani care prezenta un politraumatism prin accident rutier, cu un traumatism cranio-cerebral, cu o plaga contuza  regiunjea frontala si un traumatism de coloana vertebrala. Stabilizat si transportat la sectia de primiri urgente”, a declarat Eduard Gurau, medic Ambulanta.

Soferul, de 28 de ani implicat risca sa fie cercetat pentru vatamare corporala din culpa.Din cauza cercetarilor, circulatia in zona a fost restrictionata pentru cateva zeci de minute.

accident poddepiatra (3) accident poddepiatra (8) accident poddepiatra (2) accident poddepiatra (1) accident poddepiatra (6) accident poddepiatra (4)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad