Connect with us

Sport

Turneu de tenis cu peste 40 de participanţi, la Botoşani FOTO VIDEO

Published

on

tenis sanatatea (9)

Botoşaniul a găzduit în acest week-end un turneu naţional de tenis destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 şi 16 ani. Memorialul „Pişta Enăşescu Cristian” a adunat la start peste 40 de sportivi din Botoşani, Iaşi, Suceava, Bacău, Braşov, Cluj şi Bucureşti.

Competiţia a fost de un nivel ridicat, majoritatea sportivilor fiind foarte bine pregătiţi atât din punct de vedere tehnic cât şi fizic. Au fost meciuri echilibrate care au durat două ore şi jumătate sau chiar trei ore. Mihai Şoldănescu, directorul de concurs şi organizatorul turneului s-a arătat foarte mulţumit de numărul sportivilor prezenţi la start ţinând cont de criza din România.

„Sunt foarte mulţumit atât de numărul participanţilor cât şi de nivelul competiţiei. Au fost ani în care erau mai mulţi sportivi dar ţinând cont de criză suntem mulţumiţi. Au venit sportivi din zona Moldovei plus Cluj, Braşov, Bucureşti. Important este că am reuşit să organizăm turneul şi am ajuns la ediţia a XV-a a Memorialului Pişta Enăşescu. În acest an nu am beneficiat de niciun leu de la primărie. Dacă în alţi ani primeam câteva mii de lei, anul acesta nu am avut niciun leu de la primărie şi a fost foarte dificil. Mă bucur că vin din ce în ce mai mulţi copii la tenis. Performanţa Simonei Halep a creat o emulaţi în rândul copiilor şi în ultima perioadă avem din ce în ce mai mulţi care vin la tenis”, ne-a spus Mihai Şoldănescu.

tenis sanatatea (1) tenis sanatatea (2) tenis sanatatea (5) tenis sanatatea (7) tenis sanatatea (8) tenis sanatatea (9) tenis sanatatea (10) tenis sanatatea (11) tenis sanatatea (12) tenis sanatatea (13) tenis sanatatea (14) tenis sanatatea (15) tenis sanatatea (16)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad