Connect with us

National

Ponta, despre omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru: „Eu laud pe foarte multă lume atunci când cineva face lucruri bune”

Published

on

ciubotaru, ponta

Premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, întrebat despre reţinerea vicepreşedintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu, acuzat de luare de mită, că atât timp cât legea a fost încălcată, iar facturile au fost “încărcate” trebuie să existe o răspundere personală a celor care se fac vinovaţi de acest lucru.

„Evident că nu cunosc detalii din dosarul penal, dar, atât timp cât s-au încălcat legi importante şi atât timp cât au fost încărcate facturi, trebuie să existe o răspundere personală a celor care au încălcat legea şi măsuri ca în viitor asemenea situaţii să fie evitate. Din punctul de vedere al Guvernului, imediat ce avem nişte concluzii despre modul în care s-a încălcat legea, putem să luăm mai departe măsuri ca să evităm pe viitor ca ceea ce spuneţi dumneavoastră (presa – n.r.) că s-a întâmplat să nu mai fie posibil”, a spus premierul.

Întrebat despre faptul că l-a lăudat recent pe patronul SC ElectroAlfa International SRL, una dintre persoanele implicate în acest dosar, Victor Ponta a răspuns: „Eu laud pe foarte multă lume atunci când cineva face lucruri bune. Dacă face lucruri rele, el e sancţionat. Eu am lăudat vreo 20 de milioane de români. Sper că nu vreţi să mă opresc din acest obicei, altfel bun.”
Citeşte mai mult pe Mediafax.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad