Connect with us

National

UPC dă o LOVITURĂ în războiul drepturilor TV. Va transmite LIGA 1

Published

on

camere video stadion

Al doilea mare jucator din piata serviciilor de televiziune prin cablu din Romania, UPC, va transmite in urmatorii cinci ani meciurile din Liga I la fotbal. Ultimele sezoane au fost transmise de principalul rival, RCS-RDS.


UPC si Focus Sat au anuntat, printr-un comunicat de presa, ca vor transmite toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 și din Cupa Ligii în următorii 5 ani. Operatorii telecom au semnat recent un acord de distribuție cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două canale Look TV și Look Plus.

“Am ajuns la un acord cu grupul care deține drepturile pentru Liga 1 și Cupa Ligii și vom transmite meciurile în perioada 2014 – 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel național prin platforma de satelit Focus Sat”, a declarat Robert Redeleanu, CMO UPC România, citat de GadgetReport.ro

RCS-RDS, principalul jucator din piata telecom, nu a anuntat pana acum daca va prelua sau nu meciurile din Liga 1. Cert este ca ambele canale care vor transmite partidele, Look TV și Look Plus, se afla in prezent in grila operatorului de televiziune prin cablu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad