Connect with us

Educatie

Profesor scos de poliţişti din Inspectoratul Şcolar Judeţean FOTO

Published

on

domonca isj2

Profesorul Ioan Domonco a fost scos, astazi dimineata cu Politia din incinta Inspectoratului Scolar Judetean, dupa ce a  incercat sa intre cu forta in biroului inspectorului  scolar general. Acesta a cerut o intalnire de urgenta cu Mihaela Hunca pentru ca a primit de luni intregi o decizie de incadrare pe post de invatator.

Lui Domonco nu-i convine acest lucru, mai ales ca acesta este profesor la Scoala cu clasele I-VIII Hiliseu Crisan si a obtinut nota 8 la concursul de titularizare din anul 2009. Domonco a spus ca de fiecare data cand a cerut audienta la sefa din invatamant  a fost refuzat.

“M-am dus la ea sa-i spun sa-mi clarifice situatia pentru ca  nu m-a primit niciodata. Cred ca de zece ori am stat la usa ei si nu m-a primit niciodata in audienta. Nu vreau altceva decat clarificarea situatiei incadrarii mele si continuitate pe post conform notei din 2009, nota 8 de la titularizare”, a declarat Ioan Domonco, profesor.

Mihaela Hunca sustine contrariul. Aceasta a spus ca pana astazi nu a inregistrat nicio audienta de la Ioan Domonco. In plus, a cerut sprijinul Politiei pentru ca acesta a refuzat sa iasa din birou si a fortat lucrurile.
“Am chemat Politia pentru ca domnul Domonco a intrat cu forta in biroul meu, cerand in regim de urgena o audienta. Noi tocmai ce avem programata o sedinta si l-am invitat sa paraseasca biroul. Dumnealui, ieri a depus o solicitare la noi, va dati seama, de ieri pana astazi nu am putut sa-i dam un raspuns. Solicita sa schimbam o decizie pe care noi am dat-o in lunile august-septembrie. Pana astazi nu a fost solicitata nicio audienta din partea domnului profesor Domonco”, a spus Mihaela Hunca, inspector scolar general ISJ.
Saptamana viitoare o echipa de inspectori se va deplasa la scoala unde activeaza profesorul Ioan Domonco pentru a afla cum stau lucrurile in cazul acestuia.

domonca isj1 domonca isj

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )