Connect with us

Economic

Gheorghe Ciubotaru – de la întâlnirea cu Ponta, la întâlnirea cu procurorii DNA

Published

on

ciubotaru ponta dna

Gheorghe Ciubotaru este unul din cei mai puternici oameni de afaceri botoşăneni. A apărut în topurile Forbes şi Capital, a apărut în majoritatea publicaţiilor economice din ţară, primit recent vizita primului ministru Victor Ponta.

VEZI IMAGINI DE LA SEDIUL DNA

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, primul ministru Victor Ponta a venit în campanie electorală la Botoşani. Staff-ul social democraţilor i-au pregătit premierului şi totodată liderului PSD o vizită la Centrul de Cercetare al companiei Eletroalfa.

Omul de afaceri botoşănean i-a prezentat premierului ceea ce a realizat până la acel moment, i-a oferit un tablou, l-a invitat să scrie în cartea de onoare şi i-a făcut câteva sugestii vis-a-vis de bunul mers al economiei. Gheorghe Ciubotaru părea la acel moment un om foarte puternic, avea o afacere care îi mergea foarte bine, avea legături la cel mai înalt nivel şi nimic nu anunţa ceea ce urma să se întâmple.

La trei săptămâni de la întâlnirea cu Ponta, Gheorghe Ciubotaru s-a întâlnit cu procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta a fost invitat la sediul DNA dar a ieşit cu cătuşele la mâini şi însoţit de poliţişti. Imaginile publicate de televiziunile centrale au surprins pe mulţi botoşăneni care aveau o altă imagine a omului de afaceri botoşănean. La scurt timp a apărut şi un comunicat al DNA din care a reieşit faptul că miza acestui dosar era vicepreşedintele ANRE. Acesta era acuzat că ar fi intervenit pe lângă fostul director ENEL, în favoarea companiei Electroalfa.

Procurorii DNA au dispus reţinerea celor trei urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Mai citeşte:

VIDEO Cel mai bogat om de afaceri botoşănean, săltat de DNA. Gheorghe Ciubotaru a ieşit cu cătuşele la mâini din sediul Direcţiei Naţional Anticorupţie

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad