Connect with us

Evenimente

Au rămas fără permis din cauza alcoolului

Published

on

etilotest

Ieri, în jurul orei 13.20, a fost oprit în trafic, pe DN 24C în localitatea Santa Mare, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 36 ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,57 mg/l alcool în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 04.06.2014, în jurul orei 23.10, a fost oprit în trafic, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat de 46 ani, din municipiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,62 mg/l alcool în aerul expirat. acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad