Connect with us

Evenimente

HAOS pe şoselele din Botoşani. Şoferi în stare de ebrietate şi maşini neînmatriculate

Published

on

masina politie noaptea(1)

Ieri, în jurul orei 12.30, a fost oprit în trafic, pe DN 29A, pe raza localității Șendriceni, judeţul Botoşani, un autoturism având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare Austria, condus de un bărbat de 56  ani, din orașul Bucecea, județul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autovehiculul depistat este radiat din circulaţie, neavând drept de circulație în România. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România.


Tot ieri, în jurul orei 23.00, a fost oprit în trafic, pe strada Maramureș din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 23 ani, din municipiul Botoșani. Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus  la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alocolemiei.

Noaptea trecută, în jurul orei 00.15, a fost depistat în trafic, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus  la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alocolemiei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad