Connect with us

Administratie

Nova Apaserv sistează furnizarea apei la mai multe scări de bloc din Botoşani şi Dorohoi

Published

on

novapaserv sediu 920

SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță că în perioada 03-25 iunie 2014 va emite și distribuii aprox. 7000 de somații pentru utilizatorii individuali din municipiile Botoșani și Dorohoi care înregistrează debite restante.

Concomitent, pentru recuperarea datoriilor de la abonații rau-platnici, operatorul de apă este nevoit sa aplice din nou măsura legală de debranșare și la condominiile care înregistrează cele mai mari debite. Această acțiune a început în cursul zilei de 2 iunie 2014 și reprezintă perioada de somare în termen de plată conform somației colective afișate pe fiecare scară de bloc. În prima etapă sunt vizate 16 scări de bloc din municipiul Botoșani și 16 din Dorohoi.

Ca primă măsura, la scările de bloc aflate în atenție, alimentarea cu apă după expirarea termenului de plată din data de 8 iunie, respectiv în perioada  09-15 iunie 2014, se va efectua cu program fix de două ore pe zi între 8.00-10.00 dimineata.

Pentru evitarea neplăcerilor create de furnizarea intermitentă a apei, precum și debranșarea totală care va fi efectuată în data de 16 iunie 2014, invităm  utilizatorii vizați  să achite în cel mai scurt timp restanțele înregistrate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad