Connect with us

Sport

PERFORMANŢĂ ISTORICĂ. FCM Dorohoi a promovat în Liga a II-a

Published

on

fcmdorohoi bucurie

FCM Dorohoi s-a impus în această după amiază, în deplasare, în faţa formaţiei Ştiinţa Miroslava şi este matematic promovată în Liga a II-a. Această promovare este cea mai mare performaţă a fotbalului dorohoian.

Echipa antrenată de Vespazian Colban a câştigat partida de la Miroslava cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Robert Grumezescu, în minutul 25. În urma acestei victorii, FCM Dorohoi a acumulat 37 de puncte şi s-a distanţat la cinci puncte de Petrotub Roman, principala contracandidată la promovare. În ultima etapă, programată vineri, FCM Dorohoi va întâlni pe teren propriu pe Kosarom Paşcani într-un meci în care dorohoienii vor sărbătorii cea mai mare performanţă din istorie.

Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi spune că această performanţă istorică obligă atât administraţia locală cât şi pe patronul Victor Mihalachi.

„Este o performanţă extraordinară şi este o nouă premieră în municipiul Dorohoi. Eram pe scenă la

Zilele Copilului când a fost anunţată vestea promovării. Această performanţă a echipei ne obligă atât pe noi cât şi pe patronul Victor Mihalachi. Noi avem un proiect depus pentru un stadion modern dar aşteptăm finanţarea. Din fericire nu avem presiunea timpului deoarece stadionul din Dorohoi este omologat pentru liga a II-a. Sunt convins că echipa va face faţă în Liga a II-a şi că ne vom ridica la nivelul celorlalte echipe”, a spus Dorin Alexandrescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad