Connect with us

Evenimente

Fostul stelist Andrei Dumitraş s-a căsătorit la Pomârla GALERIE FOTO VIDEO

Published

on

nunta andreidumitras29

Fostul fundaş dreapta al formaţiei Steaua Bucureşti s-a căsătorit astăzi, cu Cosmina Ilucă, o tânără din municipiul Dorohoi. Naşi le-au fost Dumitru şi Corina Chelariu.

Cununia civilă a avut loc în amfiteatrul comunei Pomârla iar naşul Dumitru Chelariu a fost cel care a oficiat cununia civilă. Andrei a fost pus pe glume cât timp a durat cununia civilă. Întrebat dacă o ia în căsătorie pe Cozmina Ilucă, Andrei a aşteptat câteva secunde până a spus DA după care a luat certificatul de căsătorie şi s-a făcut că îl rupe.

Imediat după cununia civilă, mirii, naşii şi ceilalţi invitaţi au mers la biserica din comuna Pomârla, o biserică veche de 200 de ani, unde a avut loc cununia religioasă.

„Cu siguranţă este cel mai important moment din viaţa mei. Emoţiile au fost în zilele pregătitoare. Am invitat foarte mulţi colegi dar având în vedere că este pauză competiţională, mulţi sunt plecaţi şi nu o să vină chiar toţi. Vacanţa este cam scurtă şi o să încerc să fac dintr-o săptămâne de miere, o lună de miere. Voi pleca în Grecia”, ne-a spus Andrei Dumitraş.

Dumitru Chelariu îl consideră pe Andrei Dumitraş ca fiind copilul lui de suflet. El a lucrat prima dată cu Andrei şi l-a introdus să joace în echipa Nord Star Pomârla, el l-a trimis la Liceul cu Program Sportiv Roman după care l-a ajutat să facă pasul către fotbalul de performanţă.

„Am mai mulţi fini dar Andrei este finul meu special. Este copilul meu de suflet, este cel pentru care am suferit  la greu. Sper ca pe viitor să aibă parte doar de evenimente frumoase. A avut o copilărie fericită în comunitatea noastră, a crescut aici în Pomârla şi ne duce renumele mai departe. Sunt fericit pentru ceea ce a realizat şi am în continuare aşteptări mari de la el. Îi sunt alături prietenii, familia, colegi de şcoală. Noi îi vom fi alături atât la bine cât şi la greu”, a spus Dumitru Chelariu care pe lângă darul de nuntă îi va mai face un cadou lui Andrei Dumitraş. Noul stadion al comunei Pomârla va purta numele: Andrei Dumitraş. „Este o recunoaştere a valorii lui. Nimeni din Pomârla nu a ajuns la performanţa aceasta şi nu cred că va ajunge cineva în perioada următoare. Noi sperăm să inaugurăm stadionul în această toamnă. Vrem ca totul să fie perfect deoarece aici vor evolua două echipe de Liga I”, a mai spus primarul comunei Pomârla.

Petrecerea a fost programată la Popasul Cucorăni unde sunt aşteptaţi circa 200 de invitaţi.


nunta andreidumitras nunta andreidumitras2 nunta andreidumitras1

nunta andreidumitras3 nunta andreidumitras7 nunta andreidumitras6 nunta andreidumitras5 nunta andreidumitras4

nunta andreidumitras8 nunta andreidumitras10 nunta andreidumitras9

nunta andreidumitras11

nunta andreidumitras13 nunta andreidumitras15 nunta andreidumitras14

nunta andreidumitras17 nunta andreidumitras18

nunta andreidumitras19

nunta andreidumitras20

nunta andreidumitras21

nunta andreidumitras22

nunta andreidumitras23 nunta andreidumitras24

nunta andreidumitras25 nunta andreidumitras26

nunta andreidumitras27

nunta andreidumitras28

nunta andreidumitras29

nunta andreidumitras30

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad