Connect with us
banner ad

Evenimente

Şoferi în stare de ebrietate depistaţi de poliţişti

Published

on

masinapolitierutiera

Ieri, în jurul orei 14.00, a fost depistat în trafic, pe DC 82 C, în comuna Suharău, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat  de 56 ani, din municipiul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 19.50, a fost depistat în trafic, pe DJ 297, în comuna Suliţa, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 29 ani, din localitatea Chiţoveni, judeţul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.20, a fost depistat în trafic, pe DN 29D, în comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, din comună. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care la momentul prelevărilor mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )