Connect with us

Evenimente

Roboții invadează mall-ul din Botoșani

Published

on

mall31mai

Sâmbătă, 31 mai și duminică, 1 iunie va avea loc, de la 11:00 la 14:00, o extraordinară expoziție de robotică, organizată de Cercul de Fizică Aplicată din cadrul Palatului Copiilor Botoșani la etajul trei al Uvertura Mall.

Roboții de competiție, câștigători la concursurile naționale și internaționale, vor putea fi admirați în acțiune. Aceștia vor rezolva labirinturi sau vor parcurge în viteză trasee prestabilite. Roboții reprezintă o parte din proiectele realizate de elevii Cercului de Fizică Aplicată din Botoșani, de menționat sunt și alte invenții apreciate la scenă deschisă, cum ar fi Încuietoarea electronică, Imprimanta-Scaner 3D etc.

An de an, elevii cercului cuceresc primele poziții la concursurile școlare, universitare și internaționale. Numai în anul 2013 la concursurile de nivel universitar s-au obtinut: Marele premiu de 7000 euro la concursul „TECHSCHOOL”, Locul I la concursul Internațional „INFOMETRIX”, Locul I la „Salonul de inventică” – Romexpo, Locul II si III la concursul „ROBOCHALLENGE” și numeroase locuri I la concursuri preuniversitare. Totodată, cercul organizează anual două concursuri naționale: ROBOTOR, ajuns la ediția a VII a și T.E.A.M, ediția a VIII a.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad