Connect with us

Evenimente

Cumpărături distractive în week-end la Uvertura Mall

Published

on

mall29martie8

Cel mai mare centru comercial din Botoșani îi premiază pe toți botoșănenii care cumpără de minimum 100 de lei, din oricare dintre magazinele Uvertura Mall. Campania ”Cumpărături distractive” va avea loc vineri, sâmbătă și duminică, 30 mai – 1 iunie.

În cadrul acestei campanii se vor acorda doar premii garantate. Clienții Uvertura Mall care efectuează cumpărături de peste 100 de lei în acest week-end vor fi premiați cu ore gratuite la spațiile de joacă din cadrul centrului comercial: Trombi, Mischa Kids, Bamb Play Zone și Dreams. Copiii de orice vârstă vor avea posibilitatea astfel să aleagă cum își petrec week-endul care serbează copilăria. Se va putea beneficia de orele de joacă gratuite aferente acestei campanii promoționale, oricând în intervalul 30 mai – 8 iunie 2014, în limita locurilor disponibile.

Întreaga săptămână 26 mai – 1 iunie a fost desemnată de Uvertura Mall ”Săptămâna copilăriei”. Pe lângă activitățile și evenimentele pregătite spre deliciul copiilor botoșăneni, centrul comercial organizează și un eveniment caritabil, cu scopul de a-i bucura și pe copiii mai puțin norocoși.

Toți botoșănenii sunt așteptați să facă un gest nobil pentru copiii fără posibilități din Botoşani, donând jucăriile de care se pot lipsi în urna special pregătită la intrarea principală a mall-ului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad