Connect with us
banner ad

Politica

Liberalii sunt nemulţumiţi

Published

on

pnl25mai

Liberalii s-au adunat la sediul partidului pentru a urmări rezultatele exit-poll-urilor anunţate la ora 21.00. Procentele nu sunt nici pe departe cele aşteptate de ei. Vicepreşedintele PNL Botoşani Gheorghe Sorescu speră ca după numărarea voturilor procentul să ajungă la 18-20%. Dacă PNL va rămâne la 16%, Mihai Ţurcanu nu intră în Parlamentul European.

„După exit-poll-uri nu suntem mulţumiţi. Aşteptăm rezultatele oficiale. La Botoşani va fi mult mai bine. Procentul PSD-ului se datorează faptului că au ieşit cu precădere la vot persoanele vârstnice. Prezenţa este una proastă. După exit-poll-uri, vom scoate cinci, maxim şase europarlantari”, a spus Gheorghe Sorescu.

„La nivel judeţean va fi mult mai mare decât la nivel naţional. Şi la nivel naţional procentul este mai mare, va fi undeva la 18-19%. Nu mă surprinde procentul PSD-ului. Au folosit listele suplimentare cât au putut. Hoţul strigă hoţul tot timpul”, a spus deputatul Verginel Gireadă.

„La nivel naţional nu mă mulţumeşte rezultatul. Sperăm ca pe judeţ să fie un procent mult mai mare. Pe judeţul Botoşani vom obţine peste 20%. PSD-ul a câştigat o luptă dar nu războiul”, a afirmat senatorul Viorel Grigoraş.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )