Connect with us

Sport

Peste 200 de concurenţi au luat startul la maratonul „Caii pedalează” de la Vf. Câmpului FOTO

Published

on

maratoncaiipedaleaza920

Ediţia din acest an a concursului „Caii pedalează” s-a bucurat de un număr record de participanţi. Aproape 200 de concurenţi din Moldova şi Ardeal s-au întrecut pe traseele de pe raza comunei Vf. Câmpului, în cea mai importantă competiţie ciclistică organizată în judeţul Botoşani.

Evenimentul care a ajuns la a IV-a ediţie a fost organizat de pensiunea „Cai de Vis” care aparţine familiei Iftime. Vlad Iftime unul dintre organizatorii evenimentului spune că traseele au fost ceva mai accesibile dar în schimb au fost mult mai tehnice.

„Sunt în jur de 200 de participanţi. Au fost două trasee, unul de 31 de kilometri pentru amatori şi unul de peste 50 de kilometri pentru profesionişti. Faţă de anul trecut este un pic mai uşor dar în schimb este mai tehnic. De la an la an suntem din ce în ce mai mulţi şi îmbunătăţim calitatea acestui eveniment. Anul trecut au fost în jur de 150. În acest an au venit concurenţi din toate judeţele Moldovei, plus din Cluj, Tg. Mureş”, a spus Vlad Iftime.

După maratonul pe două roţi, a urmat o demonstraţie de echitaţie realizată de trei călăreţi profesionişti din Suceava. „Avem trei călăreţi profesionişti şi vom face nişte simulări de parcursuri obstacole cu caii noştri, cu care mergem la concursurile naţionale. Spre seară vom organiza un concurs de table”, a adăugat Vlad Iftime.

Spre seară, organizatorii au pregătit un concurs de table pentru cei prezenţi şi mai multe surprize.

maratoncaiipedaleaza23 maratoncaiipedaleaza24 maratoncaiipedaleaza25 maratoncaiipedaleaza26 maratoncaiipedaleaza27 maratoncaiipedaleaza28 maratoncaiipedaleaza29

maratoncaiipedaleaza maratoncaiipedaleaza1 maratoncaiipedaleaza2 maratoncaiipedaleaza3 maratoncaiipedaleaza4 maratoncaiipedaleaza5 maratoncaiipedaleaza6 maratoncaiipedaleaza7 maratoncaiipedaleaza8 maratoncaiipedaleaza9 maratoncaiipedaleaza10 maratoncaiipedaleaza11 maratoncaiipedaleaza12 maratoncaiipedaleaza13 maratoncaiipedaleaza14 maratoncaiipedaleaza15 maratoncaiipedaleaza16 maratoncaiipedaleaza17 maratoncaiipedaleaza18 maratoncaiipedaleaza19 maratoncaiipedaleaza20 maratoncaiipedaleaza21 maratoncaiipedaleaza22

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad