Connect with us
banner ad

Sport

Flavis Stoican: „Vreau să felicit publicul din Botoşani”

Published

on

stoicanflavius

Antenorul principal al formaţiei Dinamo a lăudat publicul din Botoşani şi echipa antrenată de Leo Grozavu. El a spus că FC Botoşani este una din echipele bune ale campionatului şi este foarte bucuros după victoria obţinută astăzi.

„În primul rând vreau să felicit publicul din Botoşani. Într-o zi de miercuri, într-o zi în care a fost sărbătoare, au venit la stadion şi şi-au încurajat echipa. Cinste lor şi e frumos că există asemenea pubic în provincie. A fost o partidă spectaculoasă, o partidă cu multe situaţii de gol. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, sunt bucuros că au debutat doi jucători născuţi în 1997, doi jucători o să aibă un viitor frumos”, a spus Flavius Stoican care în meciul de astăzi a trimis în teren doi jucători în vârstă de 17 ani.

„Avem jucători care pot să joace în Liga I la o vârstă destul de fragedă şi într-un meci în care am întâlnit o echipă foarte bună. Ideal este să foloseşti tineri dar să-i foloseşti atunci când câştigi un meci. Nu doar de dragul să-i foloseşti. Noi ne-am atins acest obiectiv”, a adăugat Flavius Stoican.

Tehnicianul formaţiei Dinamo a văzut înaintea partidei programul de meci în care toţi oficialii clubului şi nu numai, considerau că FC Botoşani se va impune la o diferenţă de cel puţin două goluri.

„M-am uitat înainte de meci şi vedeam nişte pronosticuri: 3-0, 2-0. M-am dus cu ziarul în vestiar. Pot să folosesc orice situaţie prin care îi pot motiva”, a mai afirmat Flavius Stoican.

Distribuie pe:
360 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )