Connect with us

Sport

Flavis Stoican: „Vreau să felicit publicul din Botoşani”

Published

on

stoicanflavius

Antenorul principal al formaţiei Dinamo a lăudat publicul din Botoşani şi echipa antrenată de Leo Grozavu. El a spus că FC Botoşani este una din echipele bune ale campionatului şi este foarte bucuros după victoria obţinută astăzi.

„În primul rând vreau să felicit publicul din Botoşani. Într-o zi de miercuri, într-o zi în care a fost sărbătoare, au venit la stadion şi şi-au încurajat echipa. Cinste lor şi e frumos că există asemenea pubic în provincie. A fost o partidă spectaculoasă, o partidă cu multe situaţii de gol. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, sunt bucuros că au debutat doi jucători născuţi în 1997, doi jucători o să aibă un viitor frumos”, a spus Flavius Stoican care în meciul de astăzi a trimis în teren doi jucători în vârstă de 17 ani.

„Avem jucători care pot să joace în Liga I la o vârstă destul de fragedă şi într-un meci în care am întâlnit o echipă foarte bună. Ideal este să foloseşti tineri dar să-i foloseşti atunci când câştigi un meci. Nu doar de dragul să-i foloseşti. Noi ne-am atins acest obiectiv”, a adăugat Flavius Stoican.

Tehnicianul formaţiei Dinamo a văzut înaintea partidei programul de meci în care toţi oficialii clubului şi nu numai, considerau că FC Botoşani se va impune la o diferenţă de cel puţin două goluri.

„M-am uitat înainte de meci şi vedeam nişte pronosticuri: 3-0, 2-0. M-am dus cu ziarul în vestiar. Pot să folosesc orice situaţie prin care îi pot motiva”, a mai afirmat Flavius Stoican.

Distribuie pe:
360 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad