Connect with us
banner ad

Sanatate

Scandal la Spitalul Judeţean. Mai mulţi angajaţi l-au luat la întrebări pe ministrul Sănătăţii

Published

on

banicioiu spital

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii a venit astăzi la Spitalul Judeţean pentru a verifica modul cum este organizat şi cum sunt trataţi pacienţii. Cum a coborât din maşină, Bănicioiu a fost luat la întrebări de către angajaţii unităţii medicale.

Una din cele 70 de persoane disponibilizate de la Spitalul Judeţean, l-a aşteptat pe ministrul Sănătăţii şi i-a explicat ce s-a întâmplat.

„Ştim că trebuia să ieşim la pensie dar nu cu contractul de muncă desfăcut. Când am fost la personal să semnez hârtia i s-a spus că PSD-ul mă dă afară. Nu Aivăncesei. Am 40 de ani de când lucrez în Spitalul Judeţean. De ce nu ni s-a dat două săptămâni să ne facem dosarele de pensionare. S-a modificate legea, ne conformăm dar nu golăneşte”, a spus dintre asistentele disponibilizate.

Bănicioiu susţine că este o greşeală a conducerii Spitalului Judeţean şi toate cele 70 de persoane trebuie reangajate.

„Acea problemă este inexistentă deoarece Guvernul a trecut o ordonanţă chiar marţi prin care se rămâne la vechea practică cu pensionarea la 65 de ani a cadrelor medicale. Nu puteam asista la depopularea spitalelor. Îmi pare rău că sunt spitale care nu ştiu să interpreteze. Dacă au fost desfăcute contractele, am să-l sfătuiesc pe manager că trebuie să-i reîncadreze. Nu ştiu ştiu cum s-au gândit ei că pot funcţiona fără aceste persoane”, a spus Bănicioiu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )