Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: „PSD-ul a pierdut extraordinar de mult teren datorită incompetenţei echipei de conducere de la primărie”

Published

on

fluturcatalin 6febr

Liderul Organizaţiei Judeţene PDL susţine că PSD-ul a pierdut o mare parte din electoratul pe care l-a avut în 2012, în municipiul Botoşani. Cătălin Flutur susţine că principalul vinovat pentru acest lucru este primarul Ovidiu Portariuc.

„PSD-ul a pierdut extraordinar de mult teren, în municipiul Botoşani, datorită incompetenţei echipei de conducere de la primărie. Dotorită incompetenţei de a rezolva promisiunile făcute în 2012 cât şi a incompetenţei de a aduce bani europeni şi guvernamentali. Au o problemă cu intenţia de vot a cetăţenilor şi joacxă orice carte”, a spus Cătălin Flutur.
În urmă cu câteva luni, reprezentanţii opoziţiei declarau că au în plan organizarea unui referendum pentru demiterea primarului. Liderul PDL Botoşani nu este de acord cu organizarea unui astfel de referendum deoarece costurile ar fi foarte mari.
„Eu sunt un mare adept al jocului democratic, am acceptat destul de senin şi corect ceea ce s-a întâmplat în 2012. Nu ştiu dacă un referendum ar rezolva problema. Eu m-am gândit tot timpul la banii botoşănenilor. Un referendum înseamnă cheltuială şi nu ştiu dacă este cazul”, a adăugat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad