Connect with us

Sport

Univ. Cluj – FC Botoşani 2-1: S-au mulţumit cu puţin şi au pierdut tot

Published

on

FC Botoşani nu a mai repetat jocul bun din meciurile cu Viitorul Constanţa şi Corona Braşov. Elevii lui Grozavu au făcut un meci slab, în special în partea secundă.

Roş-alb-albaştrii au început bine jocul, au marcat prin Gabi Vaşvari şi se părea că va urma o nouă victorie. După gol, FC Botoşani a ţinut bine de minge şi nu a dat prea multe şanse adversarului. Pe finalul primei reprize, Oltean comite un henţ în careu iar Cristi Balaj, finul lui Leo Grozavu, a dictat imediat lovitură de la 11 metri. Golgheterul Valentin Lemnaru a transformat lovitura de la 11 metri şi la pauză era 1-1.

În partea secundă, FC Botoşani a practicat un joc modest şi se părea că jucătorii se mulţumesc cu un punct la Cluj. Când nimeni nu se aştepta, portarul botoşănean David Lazăr a comis o gafă incredibilă şi Lemnaru a marcat golul victoriei clujenilor. Grozavu i-a aruncat în luptă pe Cârjan, Fulop şi Codoban dar ocaziile la poarta Universităţii au lipsit. S-a încheiat cu victoria clujenilor iar FC Botoşani pierde trei puncte  pe care le-ar fi putut câştiga fără mari probleme.

Distribuie pe:
134 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad