Connect with us

Politica

Mihai Ţurcanu: „Domnul Dolineaschi trebuie să ştie că Florin Ţurcanu este un stâlp al PNL-ului în România”

Published

on

News Candidatul PNL la alegerile Europarlamentare i-a răspus liderului PSD Andrei Dolineachi, într-o conferinţă de presă care a avut loc, astăzi, la sediul Partidului Naţional Liberal. Mihai Ţurcanu a spus că spre deosebire de PSD, PNL Botoşani are oameni capabili pentru a conduce instituţii importante.

„Domnul Dolineaschi trebuie să ştie că Florin Ţurcanu este un stâlp al PNL-ului în România dar asta nu înseamnă că îşi doreşte să mazilească anumite persoane din cadrul PNL-ului pentru a face loc fratelui Mihai Ţurcanu. Această hotărâre nu a fost luată de Botoşani, de Mihai Ţurcanu sau de Florin Ţurcanu. A fost luată de Biroul Politic Naţional care a considerat la acea veme că poate exista o problemă”, a spus Mihai Ţurcanu care a adăugat:

„Filiala PNL Botoşani a avut capacitatea să trimită acolo oameni ca Mihai Ţurcanu, Bogdan Dăscălescu, Ovidiu Airimiţoaie sau Ionică Nechifor. Noi am mers în echipă. Nu a mers Mihai Ţurcanu de unul singur ca să-şi facă poftele personale. Am mers pentru a demonstra că Botoşaniul are oameni capabili, care să reprezinte cu demnitate şi mândrie. Din câte ştiu eu, domnul Andrei Dolineachi, prin PSD-ul pe care îl conduce, nu a fost capabil să trimită nici măcar un consilier, în cadrul unui minister”.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad