Connect with us

National

ALERTĂ: Lista site-urilor care au fost atacate de cel mai PERICULOS VIRUS din ISTORIA INTERNETULUI

Published

on

News Motivul se pare că ar fi decoperirea unei vulnerabilități cu un grad mare de risc a unui program de criptare, utilizat de jumătate dintre site-uri din întreaga lume. Această problemă ar exista de aproximativ doi ani și le permite atacatorilor informatici să colecteze date cu caracter personal, parole, nume de utilizator sau date bancare.

Bug-ul Heartbleed a permis scurgeri de informații de la un element de siguranță care ar trebui să țină de comunicarea ta online privată-e-mail, banking, cumpărături, și parolele. Nu schimbați toate parolele încă, totuși, în cazul în care o companie nu și-a actualizat încă site-ul, tot nu te poți conecta în condiții de siguranță. O nouă parolă va fi compromisă de asemenea.

Grav este că acest virus există de doi ani şi nu se ştie cum şi de cine a fost fost folosit până acum. Unul dintre cele mai expuse servere este cel al Yahoo, astfel că toţi cei care au conturi pe această platformă sunt sfătuiţi să îşi schimbe parolele.

Lista siturilor la care e indicat să-ți schimbi parola ACUM

Google, YouTube and Gmail, Facebook, Yahoo, Yahoo Mail, Tumblr, Flickr, OKCupid, Wikipedia

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
98 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )