Connect with us

Sport

Încep lucrările la baza sportivă de la LPS

Published

on

 

News În vara acestui an vor demara lucrările la baza sportivă de la LPS. Investiţia este în valoare de aproximativ 500.000 de euro şi constă în amenajarea unui teren de fotbal cu suprafaţă sintetică, a unei piste de atletism, un teren de handbal, o mini tribună şi vestiare.

În perioadă imediat următoare se va publica anunţul privind organizarea licitaţiei pentru stabilirea firmei care va executa lucrările. Problema este că suma alocată este de numai 100.000 de lei dar reprezentanţii Liceului cu Program Sportiv speră ca la rectificarea de buget să vină noi fonduri.

„A fost prinsă această investiţie. S-a alocat pentru început suma de 100.000 de lei. Urmează să facem documentaţia pentru licitaţie şi sperăm să găsim un constructor care să înceapă lucrările cu această sumă. Sperăm ca la rectificarea bugetară să se aloce o sumă suplimentară. Vom face dmersuri atât la Ministerul Educaţiei cât şi la Ministerul Dezvoltării. Nu pot spune când se finalizează lucrările. Important este să înceapă. Vom începe cu pista de atletism, sectoarele de atletism după care terenul de fotbal şi terenul de handbal”, a spus Ioan Huncă, directorul LPS Botoşani.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad