Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: „Dacă mai reuşim şapte puncte, putem termina pe locul opt”

Published

on

 

News Scăpaţi de grijile retrogradării, oficialii FC Botoşani se gândesc la o clasare pe locurile şapte-opt la finalul acestui sezon. Pentru a reuşi o astfel de performanţă, FC Botoşani mai are nevoie de încă şapte puncte în ultimele opt etape.

Preşedintele clubului FC Botoşani speră înt-un rezultat pozitiv în jocul de la Cluj şi îşi doreşte trei puncte în partida cu Pandurii Tg. Jiu, programată în prima zi de Paşte pe stadionul Municipal.

“Mai avem patru jocuri acasă şi sper să adunăm cât mai multe puncte în clasament. Vă daţi seama ce ar însemna pentru noi o victorie cu Pandurii Tg. Jiu. Ar fi extraordinar. Important este că am reuşit 35 de puncte şi echipa are linişte în momentul de faţă. Vom aborda cu aceeaşi seriozitate fiecare jocavem patru victorii acasă în acest retur şi s-a văzut nivelul jocului. Leo vrea un fotbal modern, un joc agresiv care să placă publicului. Echipa are potenţial. Dacă mai reuşim şapte puncte, putem termina pe locul opt”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

“Jucătorii sunt conştienţi că o clasare în partea superioară ne-ar aduce linişte financiară. Dacă vom obţine mai mult din drepturile TV, vor primi şi jucătorii banii la timp. Asta e realitate”.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad