Connect with us

Politica

Asistenţă medicală de la liberali

Published

on

News În fiecare an, pe data de 7 aprilie, se celebrează Ziua Mondială a Sănătății, pentru a marca apariția Organizației Mondiale a Sănătății(OMS) în anul 1948. Rolul Organizației, stabilit în constituția ei, este menținerea în cea mai bună stare a sănătății populațiilor pe glob.

În acest sens, Organizația Municipală a PNL Botoșani, alături de președintele Viorel Iliuță, a decis pornirea unei acțiuni de minimă evaluare a stării de sănătate a botoșănenilor, prin instalarea, în trei puncte din municipiu, a unor corturi care vor funcționa pe parcursul întregii zile. Este vorba de zona Capăt 1, zona Unirii și zona Pieței Mari, iar programul de funcționare este între 10.00 și 18.00, la fiecare dintre acestea aflându-se o echipă formată din asistenți și tineri liberali, dar și elevi ai Liceului „Grigore Antipa” care încearcă să-i conștientizeze de importanța efectuării, la un interval de timp, a analizelor medicale de rutină.

“Noi, OrganizațiaMunicipală PNL Botoșani, am luat această inițiativă de a amplasa, pe parcursul acestei zile (n.r. 7 aprilie) trei corturi, unde asistenți medicali măsoară tensiunea cetățenilor care trec prin zonele respective și care sunt dispuși să-și facă aceste investigații”, a declarat Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad