Connect with us

Evenimente

82 de tone de motorină pentru primăriile din judeţul Botoşani

Published

on

 

News Primăriile din judeţul Botoşani care s-au confruntat cu probleme în ianuarie şi februarie din cauza zăpezii, vor beneficia de un ajutor din partea guvernului. 82 de tone de motorină de la rezerva de stat vor fi repartizate judeţului Botoşani.

La jumătatea lunii martie, senatorul Doina Federovici a solicitat scoaterea de la rezerva de stat a unei cantităţi de combustibil pentru angajaţii din MAI, Ministerul Apărării şi pentru primăriile care s-au confruntat cu probleme la deszăpezire.

„Am făcut un amendament prin care şi unităţile administrativ teritoriale, care au fost afectate de intemperiile din ianuarie-februarie, să primească o anumită cantitate de combustibil. Proiectul a trecut de plenul Senatului. A fost adoptat şi de Camera Deputaţilor. Legea a plecat spre promulgare. După apariţia în Monitorul Oficial, se va direcţiona cantitatea necesară şi pentru judeţul Botoşani. Cantitatea solicitată este de 82 de tone. Va fi ca un ajutor de urgenţă iar instituţia prefectului va coordona  activitatea de împărţire pe unităţile administrativ teritoriale”, a spus senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad