Connect with us

Sport

Turneu de handbal câştigat de LPS Botoşani GALERIE FOTO

Published

on

Timp de trei zile, Sala Olimpia a Liceului cu Program Sportiv Botoşani a găzduit un turneu de handbal, destinat copiilor de clasele a III-a şi a IV-a şi la care au participat echipe din zona Moldovei. Turneul a fost câştigat de echipa LPS Botoşani, antrenată de Cătălin Ungureanu.

În finala turneului, disputată astăzi la prânz, LPS Botoşani a întâlnit o formaţie din Bacău, considerată favorită la câştigarea primului loc. Meciul a fost unul cu mulţi nervi, în special în zona băncilor de rezerve. Antrenorul băcăuanilor a fost eliminate după doar câteva minute de la startul partidei pentru proteste la adresa arbitrilor. Micii handbalişti botoşăneni au controlat partida şi s-au impus în final cu 18-11. LPS Botoşani s-a calificat la turneul semifinal care va avea loc la Bacău. Obiectivul echipei botoşănene este calificare la turneul final şi încercarea de a termina sezonul pe podium.

“Sunt foarte fericit. A fost o competiţie foarte puternică, echipe bine pregătite. Trebuie să mergem la etapa semifinal care se va organiza la Bacău. Sperăm să reuşim o clasare cât mai bună pentru a merge la turneul final. Avem echipă, avem părinţi care ne susţin, sponsori cât de cât şi se cunoaşte. Aceşti copii au un viitor foarte bun. Avem copii care practică acest sport de doi ani şi jumătate şi unii care au doar jumătate de an. Obiectivul nostru este câştigarea unei medalii la juniori”, a spus Cătălin Ungureanu, antrenorul echipei botoşănene.

“Au fost meciuri de un nivel foarte ridicat. S-au remarcat câţiva copii care au reale perspective pentru sportul de performanţă. Ei au fost răsplătiţi la finalul fiecărui joc cu câte o diplomă. Golgheterul competiţiei a primit o diplomă şi o cupă din partea organizatorilor. Bucuria mare este că turneul a fost câştigat de echipa Liceului Sportiv Botoşani. Handbalul are viitor şi a avut tot timpul. Toul depinde de ajutorul oficialităţilor locale. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu echipa de divizia A. Păcat că s-a desfiinţat. Noi creştem jucători pentru sportul de performanţă, avem copii la loturi, copii care joacă în prima ligă”, a spus Vasile Alexandru, antrenor LPS Botoşani.

Distribuie pe:
1.580 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad