Connect with us

Politica

Prietenul lui Portariuc: “Nu știu dacă mă implic în campania pentru europarlamentare. Nici nu cunosc candidaţii PSD”

Published

on

News Liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, a spus, vineri, că nu știe dacă se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare pentru că are alte preocupări acum, el susţinând că nici nu îi cunoaște pe candidații PSD.

"Nu ştiu pentru că am alte preocupări. Nu ştiu, s-ar putea să fac campanie electorală, mai delegăm pe cineva. Nu ştiu, deocamdată am problema cu portul, după aia vine 1 Mai, am multe probleme, o să vedem şi cu campania. Mai relaxat. (…) Dar ce atâta campanie electorală? Vor judeca oamenii cine se ţine de cuvânt în promisiuni și cine nu", a declarat, vineri, Radu Mazăre.

Întrebat dacă îi cunoaște pe candidații PSD la alegerile europarlamentare, primarul a spus că nu îi știe. De asemenea, el a susţinut, răspunzând unor întrebări, că nu a condiționat primirea de către CL a unor acțiuni ale Portului Constanța de implicarea sa în campania electorală, spunând că principala sa prioritate o reprezintă descentralizarea portului.

"Deocamdată suntem în runda finală, în bătălia finală pentru descentralizarea portului. Lasă-mă să mă concentrez pe port, nu vezi că tot mai luăm pe la ficați câte una de la DNA, am treabă cu portul", a mai spus Mazăre.
Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad