Connect with us

National

Vacanţa de Paste şi 1 Mai în România, la preţuri de maximum 100 de euro

Published

on

News Pentru cei care vor să petreacă o scurtă vacanță de Paște sau de 1 Mai, unele pensiuni, dar și hoteluri, au pregătit pachete speciale sub 100 de euro/persoană.

Unde petreci vacanța de Paște

Trei nopți de cazare în cameră dublă la o vilă din Bran costă 445 de lei/persoană. În preț mai sunt incluse și toate mesele, dar și masa festivă de Paște. Detalii aici.

350 de lei/persoană costă trei nopți de cazare, cu demipensiune la o pensiune din Voineasa. Detalii aici.

Trei nopți de cazare în cameră dublă cu miv dejun la un hotel de trei stele din Sighișoara costă 79 euro/persoană. În preț sunt inculse prânzul și cine de Paște, cozonac, vin roșu și ouă înroșite, dar nu este inclusă taxa hotelieră. Mai multe detalii aici.

La Călimănești-Căciulata, trei nopți de cazare cu pensiune completă, cu cină festivă și acces gratuti la bazinul termal la un hotel de două stele costă 330 de lei/persoană. Pentru mai multe detalii, click aici.

242 de lei/persoană costă două nopți de cazare la un hotel de două stele din Cheia. În acest preț mai este inclus micul dejun specific în duminica Paștelui și dejunul tradițional. Nu este inclusă taxa de stațiune. Detalii aici.

Citeşte mai mult pe Economica.net

Distribuie pe:
86 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad