Connect with us

Social

Pensiile se plătesc înaintea Paştelui

Published

on

 

News In luna aprilie 2014 plata pensiilor se va face in avans, ultima zi in care se doreste sa se faca plata la domiciliul beneficiarilor  fiind 18 aprilie.

Mai exact, in aceasta luna, avand in vedere Sarbatorile Pascale, pensiile vor fi platite cu cateva zile in avans, in intervalul 10 – 18 aprilie in loc de perioada 14 – 28 aprilie, asa cum se platesc de obicei.

Cei care care nu vor fi găsiţi la domiciliu în această perioadă îşi vor putea ridica pensiile de la sediul subunităţilor poştale până în penultima zi lucrătoare din lună, respectiv 29 aprilie.

“În ceea ce priveşte plata pensiilor prin conturi bancare, aceasta se efectueaza conform Conventiilor inchiate de catre CNPP cu unitatile bancare. Astfel CJP Botosani trebuie sa vireze sumele catre banci pana pe data de 12 a lunii aprilie astfel incat plata drepturilor banesti catre beneficiari sa inceapa cel mai tarziu in data de 14 aprilie. Depunem insa toate eforturile ca plata sumelor catre banci sa fie efectuata cel tarziu in data de 10 aprilie astfel incat sa nu existe intarzieri la plata efectiva a drepturilor banesti catre pensionari”, declara directorul executiv al CJP Botosani, Marius Constantin Budai.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad