Connect with us

Evenimente

Viorica Afrăsinei a fost transportată cu un elicopter Smurd laşi FOTO

Published

on

News Fostul deputat Viorica Afrasanei, în prezent directorul Cancelariei prefectului, a fost transportata, astazi dimineata cu un elicopter Smurd la Iasi, dupa care va fi transferata la o clinica din Fundeni pentru investigatii amanuntite, fiind suspectata de o boala mai grava.

Aceasta a suferit sambata o interventie chirurgicala la Spitalul Judetean de Urgenta, fiind internata pana astazi pe una dintre sectiile unitatii spitalicesti. In cursul diminetii medicii de la Mavromati au decis transferul pacientei de 60 de ani la Iasi, drept pentru care au solicitat elicopterul Smurd. Viorica Afrasanei a fost dusa cu o ambulanta de la Spitalul Judetean pana in poligonul ACR, iar de aici a fost preluata de cadrele medicale din elicopterul Smurd. Medicii spun ca pacienta era stabila.

"Am fost solicitati in vederea transportului unei paciente in varsta de 60 de ani, stabila hemodinamic in vederea preluarii acesteia de catre elicopterul Smurd si transferul acesteia la Iasi", a declarat Cristian Simionescu, medic Ambulanta.

Viorica Afrasanei a fost deputat din 1992 pana in  2004, iar din 2012 este director al Cancelariei Prefectului.

Distribuie pe:
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad