Connect with us

Politica

Viorel Grigoraş: „Nu va lasati pacaliti azi de promisiunile partidului-stat”

Published

on

News Senatorul PNL Viorel Grigoraş a făcut o declaraţie politică prin care a criticat Guvernul Ponta pentru măsurile luate. Decizia privind acciza la benzină şi motorină îl afectează foarte mult pe parlamentarul liberal deoarece familia acestuia deţine firma de transport RVG.

"Luna aprilie este luna scumpirilor. Ziua de 1 aprilie este ziua păcălelilor, dar și ziua care debutează cu scumpiri.

Ziua păcălelilor are origini îndelung disputate, istoricii considerând că obiceiul farselor este o împletire de obiceiuri populare locale specifice fiecărei ţări cu legende străvechi şi cu ceremonialuri de întâmpinare a primăverii. Astfel, Guvernul PSD, de 1 aprilie, pentru a intampina primavara, introduce acciza la motorină şi benzină, si nu, nu este o pacaleala. Din pacate, doar buzunarele romanilor, platitori de taxe si impozite, sunt pacalite. Acest partid-stat are nevoie de resurse financiare pentru campaniile din acest an si a gasit de unde sa ia.

Profitand de cresterea economica de 3,5%, premierul introduce tam-nesam o taxa, care va scadea veniturile populatiei.

Sa il credem pe domnul Ponta ca banii proveniti din acciza pe carburant se vor duce la bugetul de stat si de acolo spre infrastructura si alte proiecte bugetare?! Aceasta este adevarata pacaleala pentru ca aceste sume vor merge direct la partid pentru a sustine ambitiile nemasurate si clientela politica.

Chiar ministrul de finante il contrazice pe premier, si afirma ca aceasta taxa este necesara pentru a plati salariile si pensiile.

Nu numai introducerea accizei este o veste proasta pentru romani, dar si scumpirea gazelor si curentului. Iar pentru a compensa aceste scumpiri, guvernul incearca o pacaleala cu cateva „atentii”: promisiunea de crestere a pensiilor si „Electorata”.

Asadar, nu va lasati pacaliti azi de promisiunile partidului-stat!",

Viorel Grigoraş, senator PNL

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad