Connect with us

Sanatate

Premieră la spital! Medic de la Mavromati concediat pentru chiul de la muncă

Published

on

News Un medic din Spitalul Judetean de Urgenta si-a pierdut locul de munca, dupa ce a lipsit nemotivat de la serviciu. Acesta a fost prins pe picior gresit de reprezentantii unitatii, care au hotarat sa renunte la serviciile sale. Desfacerea contractului colectiv de munca s-a concretizat in cursul zilei de astazi.

Managerul unitatii medicale, Viorel Iliuta a refuzat sa faca public numele doctorului pe care l-a concediat. "Am luat decizia sa desfacem disciplinar contractul de munca al unui medic.Incepand de anul trecut lipseste aproape periodic cu patru-cinci sau sase zile. Asta este situatia, nu putem sa o toleram, eu respect medicii, dar si medicii daca incalca contractul colectiv de munca si regulamentul de ordine interioara in spital, asta e situatia, nu avem ce face", a spus Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta.

In plus, si salariata de la sectia de psihiatrie, care anul trecut a fost prinsa beata crita la serviciu cu o concentratie de alcool de 1,3 mg/ litru alcool pur in aerul expirat.
"Am desfacut disciplinar contractul de munca al doamnei care fusese  prinsa cu bautura. A facut o alta fapta disciplinara si i-am desfacut contractul", a mai spus Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta.

Distribuie pe:
86 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad