Connect with us

Evenimente

Femeie de 85 de ani violată şi tâlhărită

Published

on

 

News În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat trei tineri din satul Boşcoteni, comuna Frumuşica, cu vârstele între 16 şi 21 de ani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de viol şi a unei tâlhării în formă calificată, victima fiind o femeie de 85 ani, din aceeaşi localitate.

În fapt, cei trei sunt bănuiţi că în noaptea de 30/31.03.2014, în jurul orei 01.00, după ce au consumat băuturi alcoolice în mai multe baruri de pe raza comunei Frumuşica, s-au deplasat la locuinţa victimei, au pătruns prin efracție în imobil și, prin exercitarea de violențe asupra femeii, au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar la plecare, au sustras din locuinţă  suma de 40 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Faţă de doi dintre bănuiţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele acestora urmând să fie formulată propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Totodată, faţă de minorul de 16 ani, s-a dispus măsura internării în vederea  expertizării neuropsihiatrice, pentru stabilirea discernământului la momentul comiterii faptelor reclamate.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad