Connect with us

Evenimente

VW declarat furat din Spania depistat în trafic la Botoşani

Published

on

News Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic, pe raza municipiului Botoşani, un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Spania, care figura în bazele de date ca fiind furat.

În data de 28 martie, în baza unor date şi informaţii a fost identificat pe raza municipiului Botoşani autoturismul VW Passat, înmatriculat în Spania, condus de cetăţeanul român Nicolaie B., de 65 de ani, cu domiciliul în judeţul Botoşani.

În cursul cercetărilor s-a stabilit cu exactitate că pentru autoturismul marca VW Passat, cât şi pentru documentele de înmatriculare, autorităţile spaniole au emis alertă din data de 23 septembrie 2013, autoturismul fiind declarat furat.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român în baza unui contract de vânzare – cumpărare încheiat în  Bucureşti şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este declarat furat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru infracţiunea de tăinuire la furt. Autoturismul în valoare de 13.350 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe:
111 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad