Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Dacă s-ar întâmpla să scoatem un egal sau să batem la Steaua ar fi extraordinar. Diferenţa este evidentă”

Published

on

News Principalul finanţator al FC Botoşani este conştient de diferenţa de valoare între Steaua şi echipa lui Leo Grozavu şi spune că un rezultat de egalitate ar reprezenta o surpriză. În schimb, oficialul botoşănean le-a cerut jucătorilor să trateze serios meciul şi să nu se facă de râs.

„Dacă s-ar întâmpla să scoatem un egal sau să batem la Steaua ar fi extraordinar. Diferenţa dintre Steaua şi FC Botoşani este evidentă dacă vorbim de valori şi de bugete. Din fericire pentru noi, nu joacă nici bugetele şi nici numele. Dacă vom fi de zece ori mai motivaţi, mai atenţi şi mai muncitori, putem face un rezultat care să fie o surpriză şi care să ne bucure pe toţi”, a spus Valeriu Iftime.

Cât priveşte cele şase absenţe, oficialul botoşănean consideră că doar Vaşvari este mai greu de înlocuit. De altfel, Valeriu Iftime consideră că Vaşvari a făcut un gest infantil în meciul cu Viitorul când a încasat intenţionat cartonaşul galben pentru a sta în jocul cu Steaua.

„Gabi Vaşvari trebuia să joace astăzi cu Steaua. El este un jucător important. El joacă la orice echipă din divizia A, inclusiv la Steaua. El ar trebui să-şi vândă mult mai scump pielea. Într-un fel a făcut un gest important pentru echipă pentru meciul cu Corona. A juca la Steaua este o onoare”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
285 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad