Connect with us

Politica

Gheorghe Sorescu a făcut o declaraţie care îl poate lăsa fără atribuţii la Consiliul Judeţean

Published

on

Prezent la întâlnirea cu social democratul Mircea Geoană, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi totodată prim vicepreşedinte al PNL Botoşani a făcut o declaraţie care în mod cert nu îi place şefului său de la CJ şi PNL. Gheorghe Sorescu a spus în faţa a zeci de oameni că la precedentele alegeri prezidenţiale a votat cu social democratul Mircea Geoană. „Mă bucur că domnul senator Geoană are o datorie faţă de judeţul Botoşani. Vreau să fac o mărturisire. A fost pentru prima dată când am votat într-un fel anume. Asta îmi dă încredere. Chiar credem că trebuie să trecem peste orice fel de doctrine şi să lucrăm pentru botoşăneni”, a spus Gheorghe Sorescu.

Declaraţia lui Sorescu a venit după ce Mircea Geoană a spus că are o datorie morală faţă de judeţul Botoşani. „La Botoşani am mulţi prieteni şi o datorie morală pe care nu am cum să o uit. Botoşaniul va face parte din judeţele pe care voi încerca să le sprijin prin capacitatea mea, din toate punctele de vedere”, a afirmat Geoană.

Declaraţia lui Gheorghe Sorescu nu este pe placul lui Florin Ţurcanu care este într-un război total cu PSD-ul. Ţurcanu a spus-o de mai multe ori că nu are încredese în niciun pesedist şi că toţi pesediştii sunt răi.

Distribuie pe:
131 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad