Connect with us
banner ad

Politica

Gheorghe Sorescu a făcut o declaraţie care îl poate lăsa fără atribuţii la Consiliul Judeţean

Published

on

Prezent la întâlnirea cu social democratul Mircea Geoană, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi totodată prim vicepreşedinte al PNL Botoşani a făcut o declaraţie care în mod cert nu îi place şefului său de la CJ şi PNL. Gheorghe Sorescu a spus în faţa a zeci de oameni că la precedentele alegeri prezidenţiale a votat cu social democratul Mircea Geoană. „Mă bucur că domnul senator Geoană are o datorie faţă de judeţul Botoşani. Vreau să fac o mărturisire. A fost pentru prima dată când am votat într-un fel anume. Asta îmi dă încredere. Chiar credem că trebuie să trecem peste orice fel de doctrine şi să lucrăm pentru botoşăneni”, a spus Gheorghe Sorescu.

Declaraţia lui Sorescu a venit după ce Mircea Geoană a spus că are o datorie morală faţă de judeţul Botoşani. „La Botoşani am mulţi prieteni şi o datorie morală pe care nu am cum să o uit. Botoşaniul va face parte din judeţele pe care voi încerca să le sprijin prin capacitatea mea, din toate punctele de vedere”, a afirmat Geoană.

Declaraţia lui Gheorghe Sorescu nu este pe placul lui Florin Ţurcanu care este într-un război total cu PSD-ul. Ţurcanu a spus-o de mai multe ori că nu are încredese în niciun pesedist şi că toţi pesediştii sunt răi.

Distribuie pe:
131 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )