Connect with us

Evenimente

Chef cu sute de romi şi gătare pe o stradă din Botoşani FOTO

Published

on

Aproximativ 200 de romi au încins grătarele pe o stradă din municipiul Botoşani şi au pornit o distracţie pe cinste. S-au plimbat pe carosabil mai ceva ca pe Pietonalul Unirii iar şoferii trebuiau să circule cu atenţie şi de multe ori pe contrasens.

Totul s-a întâmplat pe strada Ion Pillat din municipiul Botoşani, în zona Panda. Deşi au stat câteva ore, romii nu au fost deranjaţi de către autorităţile statului. Locatarii din zonă spun că la un moment dat a venit un echipaj de jandarmi, a stat câteva minute la discuţii cu romii după care aceştia şi-au văzut liniştiţi de cheful lor. La miezul nopţii, romii erau încă în zonă şi nimic nu părea să le deranjeze distracţii. Nu la fel de mulţumiţi erau locatarii din zonă dar aceştia nu prea aveau de ales. Trebuiau să suporte fumul de la grătarele romilor şi gălăgia făcută de aceştia şi să spere că vor pleca cât mai curând.

„Au venit aproximativ 200 de romi. Au adus un gratar foarte mare pe care l-au pus în faţa blocului. Fumul era până la etajul patru. Romii stăteau pe stradă şi ocupau două benzi. Maşinile mergeau pe contrasens”, ne-a spus un locatar din zonă.

Distribuie pe:
296 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad