Connect with us

Evenimente

Era aproape de comă alcoolică dar se plimba cu autoturismul

Published

on

 

News La data de 29.03.2014, în jurul orei 21.35, pe DC 40, în localitatea Lunca, judeţul Botoşani, a fost depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 22 ani, din satul Stroieşti, comuna Lunca, judeţul Botoşani.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, verificările efectuate de către poliţişti au stabilit că  autoturismul depistat în trafic avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 19.11.2013.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui unui autovehicul neînmatriculat.

Distribuie pe:
329 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad