Connect with us

Economic

Un nou magazin se deschide astăzi la Uvertura Mall

Published

on

News Un nou magazin va fi deschis astăzi, chiar în ziua în care Uvertura Mall sărbătorește un an de la inaugurare. Magazinul Massimo va fi deschis la etajul 1 și va propune articole vestimentare de o calitate superioară din gamele Signor Seroussi și Seroussi.

Noul magazin Massimo se adresează atât bărbaților cât și femeilor propunând ținute elegante, office și pentru ocazii. Gamele diversificate de cămăși, pantaloni, sacouri, rochii, bluze și fuste au fost atent selectate pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi. Administratorii activează pe această piață încă din 1994 acumulând o experiență vastă în tot ceea ce înseamnă piața de fashion din România.

Articolele vestimentare prezente în noul magazin Massimo sunt și din România  și importate, însă indiferent de proveniență, calitatea rămâne o constantă. Promoția de inaugurare a magazinului vizează chiar articolele vestimentare produse în România, gama de cămăși Neo Brăilă fiind în acest week-end la preț de producător.

Primele două zile în care va fi deschis noul magazin Massimo coincid cu week-endul aniversar organizat de Uvertura Mall. Pe lângă promoțiile din magazin, cei mai buni clienți Massimo din acest week-end vor fi recompensați cu invitații de două persoane la concertul Filarmonicii din Botosani.

Distribuie pe:
88 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad